KIRKAN HEVILEVYN BIISIT SAANEET HYVIN RADIOSOITTOA ENGLANNIN KIELESTÄ HUOLIMATTA

Ote teoksesta Kisu – Onnestain on puolet sinun, toim. Elina Saksala, kust. Reuna, 2019 :

Kisunkin ura lähti taas uuteen suuntaan. Hän oli jo Fazerilla hakenut hyviä kappaleita artisteille, nyt hän ryhtyi lisäksi tuottajaksi. Yksi ensimmäisistä hankkeista oli Kirkan uuden albumin tuottaminen, joka yllättävää kyllä osoittautui melko uskaliaaksi muodonmuutokseksi.

R.O.C.K.-albumi myi heti kättelyssä kultalevyn verran ja sen biisejä soitettiin radiossa kiitettävästi ottaen huomioon, että albumi oli kauttaaltaan englanninkielinen. Kisu muistaa Kirkan olleen itsekin hyvin innostunut tästä uudesta käänteestä ja teki jatkuvasti loistavia keikkoja.

”Voi sanoa, että hän oli elämänsä kunnossa laulajana. Hän taipui todella vaikeisiinkin kappaleisiin. Esimerkiksi ”I Surrender” – sen paremmin sitä biisiä ei voi kukaan tulkita! Kirka oli edelleen niin hyvä matkimisen kautta tulevissa tulkinnnoissaan. Hän sai juuri oikeat sävyt soimaan täydellisesti. Mulla meni kylmät väreet, kun kuulin hänen vetävän sitä esimerkiksi Kaivopuiston suuressa ilmaiskonsertissa. Sama sointi oli ollut mukana jo 60-luvulta. Hänellä oli myös loistava bändi.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.